A Kossuth téri mélygarázs

2010.01.31. 11:06

Lakos Imre szerint a Kossuth téri mélygarázs egy jó projekt, amelynek meg kell valósulnia. A mostani állapot a téren méltatlan az Országgyűléshez, Európa legszebb épületéhez. A mélygarázs megvalósulása az Országgyűlés idegenforgalmának is méltó fogadóhelyet biztosíthatna, megszűnne az az áldatlan állapot, hogy az Országgyűlés épületének látogatói úgy álljanak sorba az utcán esőben, hóban, fagyban, mintha egy nyilvános WC-re várakoznának.

A Parking Kft. Minden tervet elkészített, minden egyeztetést lefolytatott már, érvényes építési engedéllyel rendelkezik a közmű kiváltására, azonban az V. kerületi önkormányzat mondvacsinált kifogásokkal nem adja meg az építési engedélyt a kft-nek. Rogán Antal polgármester viselkedése újabb bizonyítéka a Fidesz mostani „fridzsider-politikájának”. Ő is tudja, hogy a projektre szükség van, a tervek jók és megvalósíthatók, épp ezért várni akar az engedély kiadásával arra az időre, amíg a Fidesz nevéhez lesz köthető a megvalósítás. A Fővárosi Közgyűlés egyértelműen újra a terv megvalósítása mellett foglalt állást, Lakos Imre szerint a megvalósítást ki kell kényszeríteni, hiszen ez Budapestnek turisztikai szempontból is sokat számítana.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpolus.blog.hu/api/trackback/id/tr981716506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása